Teoretiska

Denna vecka kunde lika gärna varit en dröm, en mardröm, som jag vill vakna upp ur! 
I Tisdags så fick vi reda på att skolan ska stänga för det var tydligen för få som sökt, bara 14 st. Så nån styrelse på Academedica (eller vad det heter) har beslutat att METG i Uppsala ska stängas till hösten.. Det sjukaste av allt är att de har lovat oss tre år även fast det inte fanns ekonomi för detta och om det är för få som söker...
Så nu har jag ingen aning om vart jag ska börja till hösten!

Kommer sakna min underbara klass och skola! </3
Men idag åker jag till Linköping för att fira Emil som fyllde år i måndags! hela 17 år! woho kommer säkert bli as grymt, ska vara hos hans pappa med typ 20 pers och ha tältfest!!! Underbart skönt att inte bara tänka på skolan nu. För det är verkligen hur mycket som helst att lämna in och prov men har inte alls någon plugg lust ._.

Långhelgen snart över

Bara att gilla läget, men ska bli ganska skönt för jag saknar mina underbara klasskompisar :) <3
Nästa vecka är det
två studiebesök
  • tingsrätten (ska kolla på en rättegång)
  • BMC (Uppsala biomedicinska center)
tre prov
  • Nationella Matte B
  • Nationella Spanska, Läs- och hörförståelse
  • Kemi prov-syra, baser
och ett antal läxor.. Men snart är det sommarlov, på ett sätt längtar jag dit men ändå inte, kommer inte träffa min underbara klass lika ofta men kommer bli skönt att inte behöva tänka så skolan 24/7.
Har kommit på hur kort tid det är kvar egentligen tills jag inte går på METG, asså det är bara 2 år kvar!!! Har bott i Uppsala i snart 4år, känns som 2år! Det kommer gå så himla fort, och då är jag vuxen och på nått sett ska jag överleva själv i den stora grymma otäcka världen, det skrämmer mig faktiskt :o
Nu ska jag försöka plugga lite till, men bjuder på en bild på min klass de tog innan jag började där :)
Klicka för att få större

...

Glöm det jag skrev, älskar inte alls mitt liv..
Längtar så jävla mycket till nästa helg så man kan få ha kul!

Musik tips

Kan inte sluta lyssna på denna!

...

Just nu älskar jag mitt liv :)



Min helg

Min helg har varit helt underbart bra! Det har blivit många skratt som kommer sitta i minnet ett bra tag framöver.. Vi spelade ett spel som amma köpt en gång som heter Trodde du jag, Det är menat att man ska spela med kompisar men mamma köpte det till en julafton förra året,det var ju lite fel att köra med familjen men med kompisar som det är till för var det hur underbart kul som helst..
Andy filmade in vissa knasiga saker som vi var tvungen och utsätta oss för men jag tror inte att jag lägga ut dom här ;)  Kan nämna att jag tyckte mest synd om Camilla, hon fick äta 1 matsked marmelad, doppa handen o toastolen och spola med handen i. hon fick nog mest utmaningar av oss alla. hahahah jag jag fick en utmaning att någon av motspelarna skulle göra ett sugmärkte på min arm haha och det blev Alex har en film på det men tror inte jag lägger upp den.... haha



Efter spelet körde vi hem till Camilla och hämta några konsoler till Mario Kart eftersom hon övertalade alla att spela det.. Vi satt väl med det i ngr timmar och vid 1 åkte Camilla. Då letade Alex upp gitarren och börja spela låtar som Andy sa att han skulle spela medan jag höll på o somna i soffan.
Somnade väl i sängen typ 3.
I söndags så åkte Andy vid 10 och Alex var kvar lärde mig glassbilen på gitarr :D och sen kollade han på massa snusk videor om massa insekter som suger blod xD
På kvällen gjorde jag hallon- blåbärspaj och försökte plugga biologi. på tal om det har jag precis haft biologiprov kändes toppen blir nog VG eller MVG :)

Fredag..

.. och jag är en Zombie, jag vet inte varför jag känner mig som jag gör för jag tke att jag sov hyfsat ialla fall :O
När jag gick till skolan lyckades jag slå i min klack på något mysko sätt så den blev lös och det gick nästa inte och gå var som o gå på en lina, men när jag kom fram till skolan hade tydligen bara en pigg av två åkt ut så efter lite bank hoppade den in igen så den är nog nästan som innan nu :P haha jag som tänkte på att ta med extra skor, och så hände det här haha tyckte det var lite roligt :)
Längar tills i morrn! Föräldrarna drar till Linköping och jag är hemma utan hundar och på kvällen ska Camilla, Alex o Andy komma hem till mig och vi ska grilla och bara ha det underbart kul, förhoppningsvis men det ska nog inte bli svårt med dessa personer :)
Har ingenting att göra ikv men får se om jag hittar på nått eller om det blir soffan och massa godis, höhöhö (A)
Nu börjar Engelskan, ciao

Haha denna gamla goding

tänker på buss resorna in till Visby i somras :)

BAAAAAAAANDIT!

BANDIT SKA KOMMA TILL UPPSALAS RADIOR!! JAG INTE BARA LITE GLAD UTAN MEGA SUPER DUPER UNDERBART GLAD!!


Valborg

Som vanligt dålig uppdatering men jag orkar inte skriva eftersom det inte händer speciellt mycket. Kan bara säga att min Valborg var ju lite speciell men det löste sig till slut.
Åkte iaf väldigt mycket buss, och det här var typ den ända bilden jag tog. haha

RSS 2.0