Going the distance

Igår såg jag going the distance, rekomenderar denna med :)

IMDB: A romantic comedy centered on a guy and a gal who try to keep their love alive as they shuttle back and forth between New York and San Francisco to see one another.



Häst Agility

Haha det här skulle vara något och träna/tävla i :)

Lördag

Har inga planer för dagen, måste väl få klart mitt rum.. 
Och så kanske jag drar ut på en löprunda om jag orkar, för det behövs! 

Måste in till stan med, men det får jag väl ta imorgon men så jäkla tråkigt o gå själv, vi du hänga med så kan du ju messilessa 0702619032 eller höra av dig på nått annat sett :)) 

Just nu sitter jag och glor på SBT semifinal på svtplay, tur att det finns så man kan ha lite koll iallafall :)

New in town

Precis kollat på filmen "New in Town" 
Den var helt okej så se den om du inte sett den :)
IMDB: A Miami businesswoman adjusts to her new life in a tiny Minnesota town.


Morgon

Ojoj jag kan säga att jag har träningsvärk i mina armar och bröstmuskler och lite grann i mage/rygg men inget alls i benen/rumpan..

Det var ju inte så länge sen så det kanske kommer mer framåt kvällen och i morgon :)) 

Funderar på om det blir en löptur idag/kväll? För jag mamma och Tina ska ju springa tjejmilen och jag har aldrig springit en mil i hela mitt liv så kanske borde komma upp i kilometer antal snart. Så funderar på om jag ska en runda som är på ca 8,2km idag vilket jag aldrig springit förut så vi får se om jag överlever ;) 
Annars vet jag inte vad som händer idag, finns inte alls mycket att hitta på.. Jag längtar fasktiskt till skolan, när vardagen börjar igen och man har en kalender att följa. Jag hatar att bara sitta hemma och inte göra något. Jag måste verkligen känns att jag gör någon nytta!
Jaja, vi får väl se vad som händer under dagen :)

Träningen idag

Idag stod det träna på schemat, Det blev 
  • 30 min Core
  • 30 min Spinning
  • 30 min Styrka
Var en instruktör som jag aldrig tränat för innan och hon lyckades verkligen puscha en till 100% så mina ben sitter och små värker nu. Så jag hoppas på träningsvärk denna gång! Har inte fått det en ända gång sedan jag började på WW för drygt en månad sen. Fattar inte varför den inte kommer för på passen blir jag ju rikitgt slut och nästintill alla muskler skakar!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen, skulle ju skrivit i somras. Men det har varit mycket jobb och har helt enkelt inte orkat bloggat något. Men nu ska jag göra ett till försök och blogga, får se hur länge det håller eftersom snart börjar skolan igen. Kan inte fatta hur fort tiden går, det här är mitt sista år på gymnaiset. Tyckte jag började 7an nyss. Det är läskigt hur fort allt går, tillslut sitter man där i 60års åldern och bara väntar på pensionen... 

Det har hänt mycket under sommaren, både bra och mindre bra(hemska) händelser. 
Somsagt har jag jobbat i 5 veckor, har bara fått lön för 4 dagar, så längtar till slutet av Augusti då det kommer rulla in över 10 000 på kontot :)

Nu denna vecka följde jag med pappa till Skövde, Karlsborg och Göteborg där han skulle ha tillsyn ( hans jobb). Vi bodde på hotell måndag- onsdag och i går så var vi på liseberg i nästan 7timmar, det var riktigt kul de :) 

Var även planer på att jag och tre till skulle åka till Gröna Lund i morgon, men det blev ändrat så jag hoppas att det blir av snart endå!
Vi hörs!

RSS 2.0