Bulgariens övergivna barn

En dokumentär som går nu på 4an. Personalen bryr sig inte alls om barnen. En pojke som var sängbunden får bara kontakt med folk när de ska byta kläder, lakan, blöja, bada, sen ligger han bara i sin säng. De var tvungna att amputera bort hans tumme för den hade drabbats av kallbrand för han ligger och suger på den hela dagarna! Personalen ansåg honom som frisk för han inte hade feber! Vad är det för jävla skitsnack!
Bulgarien är ett EU-land och barnen borde ha samma rättigheter som oss i Sverige! Från och med nu ska jag försöka att aldrig mer klaga på mitt liv! Kan inte ens jämföra mitt med deras! Det skulle vara som att jag levde som Kungarnas kungarnas kung! Det är helt sjukt..
Bilderna är tagna från dokumentären
De får sitta på pottan flera timmar i sträck!
När de har "ledigt" sitter (de som kan sitta) i ett rum och bara gungar fram och tillbaka!! Ingen kan prata för det anses inte som att de kan lära sig det! Men klart att dom inte kan de när INGEN pratar med dom.
Om du inte märkt det så är jag så irriterad nu så jag vet inte vad jag skulle kunna göra!

Remember me

Precis kollat på den! oherregud vilket slut, om du inte sett den se den människa
Jag vill också ha en så här söt lillasyster!

Helg igen

Tycker det är konstigt.. veckorna smyger när de väl är vardag men helt plötsligt är klockan 23 på fredagskvällen? Jaja, det är väl bra att tiden går fort :)
Idag, skola som vanligt. Lennart på historian = pain! Teori på idrotten = tråk! måste fan ha riktig idrott för att orka med fysiken efter för idag höll jag verkligen på att somna! några minuter minns jag knappt så jag tror att jag måste somnat! haha
I helgen är min kusin Maria här med sin man. Hon fyller år och ville rymma från allt grattande och passade då på o komma upp hit. Imorgon ska dom ( alltså, mina föräldrar, Maria o Micke) ta eckerölinjen. Men jag orkar inte med det så det blir o vara hemma. Ska nog ge mig ut o springa om jag vågar men om det är för halt blir det en "powerwalk" har nått emot det ordet.. Det känns så snobbigt på nått sett, tänker bara på sthlmsbruttar då, är jag ensam om att tänka så?

Ny design

Har äntligen fixat om lite på bloggen, fixa min gamla header i juli så dags för lite annat ;) men vet inte varför jag gjorde det så blått x) haha, ajja vi får se hur länge jag behåller den här, förhoppningsvis inte lika lång tid som med den förra :)

Nya Kläder

Nu har jag äntligen tagit bild på det jag köpte i sthlm första helgen på lovet :) ( och som vanligt, klicka så blir de större)
vitt linne med spetskant- Cubus 32:-
lite längre blå tröja- Cubus 49:-
Leopard midjekjol - Weekdays 75:-
Turkos och Rosa randig längre tröja - JC 50:- /st ( halva rea priset)
Som du ser så hittade jag massa rea, och så köpte jag tre par örhängen 25:-/st, plånbok 149:-

Lov

Jaha, nu är det efterlängtade lovet här, och hur firar jag det då? jo men o bli sjuk!! åhh inte kul alls ._.
Men i Fredags var jag o bästaste tjejerna på club strobes fest för gymnaiset. Det vas sjukt kul och ett annat företag har en liknade grej i morgon som jag vill på men eftersom jag är sjuk får vi väl se ur det blir med den saken :(
Och på tal om allt dansande som blev hade jag sjuuuukt ont i mina vader, känner av det fortfarande när jag går men i söndags var det hemskt! haltade fram om jag suttit i 5 min för att sedan efter 20 min gående börja de någorlunda normal ut när jag gick.
Lördag till Söndag var jag och mamma i Stockholm för att träffa Emil och hans mamma, vi bodde på hotell och jag hittade massa på rean! ( bilder o priser kommer, jag lovar ;)) det var en kul helg men dessvärre när jag vaknade på söndagen hade jag feber och ont i halsen.
Det är bättre nu men fortfarande försjuk för att orka gör något vettig som jag måste t.ex. städa och plugga men ändå är jag för rastlös för att bara sitta så just nu är mitt huvud och kropp i ständigt bråk med varandra.

RSS 2.0