Dagens Minne

Den här låten kom upp i spellistan och direkt tänkte jag på Swedish Beach Tour från i somras. Vet inte hur många gånger den spelades, typ vid presentationen av alla spelare i varje match i två städer = 6 dagar med ca  24 grundlag plus alla typer av finaler så ja, det blev mkt men den är bra!
Spotify

Lördaaag

Det är Lördag och jag har haft sjukt tråkigt men ikv så beger jag mig till Alunda för o träffa några av de bästaste! Kameran kommer såklart vara med!
En bild på några av gänget :)

Fredag

Snart kommer den efter längtade helgen. Det här veckan var vart helt sjukt seg och massa tråkigt plugg.. Bara massa Engelska och Historia.. Men om 8h exakt är det helg! :)
närmast har jag prov i historia och det vill jag inte.. usch så efter jag postat det här inlägget ska jag plugga!!
Igår var jag Linnéa och Tina och köpte biljetter till clubstrobe som kommer ha en gymnasiefest det 29:de det kommer bli grymt kul det! :D
I helgen händer det ingenting, eller jo egentligen ikväll på det bandit flyttar in men jag kommer inte vara där eftersom biljetterna var slut när jag kollade! :( och sen i morgon skulle tjurruset vara som jag och Tina tänkte vara med på med det blir inte heller av bara för hon ska hjälpa sin mamma med någon kurs.
Men något roligt ska väl iallafall hända..
Och nästa helg fyller jag?! helt sjukt det känns verkligen inte som att vi redan är i mitten av oktober :s men tydligen så är vi det. Och jag ve tinte om jag ska göra något med de närmsta? vad skulle det kunna vara? kom gärna med förslag :)
Nej nu måste jag plugga lite, börjar om 35 min >.< 

Tisdag

Nu är veckan igång igen och massor av plugg, fast denna vecka är ganska lugn bara prov i Engelska och Historia och sen fick klassen i läxa att göra om matteprovet eftersom att fick väldigt dåliga resultat.
Jag har på  om ingenting fått tillbaka min dator, det var fel på kylaren så nu funkar den, hoppas det håller sig nu :) och säljaren som sa att det bara var o ta ur batteriet och sedan sätta tillbaka det... undrar ibland hur folk får sina yrken men men jag har en hel data och jag är glad eftersom jag slipper att släpa på äckliga skoldatan nu!
Nu börjar svenskan, prat om nationella proven..

En dag på Sävfa rk

Igår hade Tina fälttävlan och jag var där och hjälpte henne lite grann, vädret var helt okej fast lite för kallt och skino lite halvgalen ibland men dagen var toppen :)
Hade med kameran men den är inte den bästa för att ta rörliga eller mycket zoom, men det är bättre än inget i alla fall. ( som vanligt, klicka så förstoras dom) Det blev bara bilder i dressyren och på terrängen men inget i hoppningen

Whooooa!! 38 dagar kvar till BFMV

Det är helt sjukt så fort tiden kan gå! när jag började räkna ner var det runt 150 dagar kvar men nu är det om snart en månad! Kan knappt fatta det! 

Jag läääängtar så grymt jävla cp mycket!!!

Alnäs

Idag var det 30 min fysik för att sedan åka till Alnäs för att göra samarbetsövningar med klassen, visst det var kul men ärligt talat så tror jag inte att något kommer förändras eller att vi kommer "närmare" varandra o umgås mer. Men det är bara min tanke det kanske är helt annorlunda imorgon, haha eller inte!
Tok-Sara tog ett dopp i Mälaren också! Usch, det blåste storm och var säkert inte mer än 12 grader max..

Imorgon har jag i alla fall mitt första psykologi prov i historian, det är på dom fyra olika perspektiven, väldigt mycket som jag minnas och inte blandas ihop och jag kan inte påstå heller att jag lagt ner den tid jag skulle behövts. Men jag ska lägga mig snart och somna till mina anteckningar.

Måste bara säga, sen jag gjorde min kjol har jag blivit på värsta kreativa humöret, jag har fått några jeans av min syster som hon inte använder längre i början av sommaren som nu bara har legat men så i måndags hitta jag ett par som jag tänkte " jo man så här kan jag göra med dom så kan jag ha dom" och jag gjorde en snabbvariant då på morgonen och när jag har tid, förhoppningsvis inom en vecka ska jag fixa till så det blir ordentligt gjort. så kommer det bilder på det sen. Så får jag se om jag hittar något mer jag kan göra om eller om jag får lust o köpa typ o knapra ihop något ;)

Det är så härligt att vara sjuk

eller inte!
Usch nu tänkte jag berätta vad jag har ätit idag
ca 06.00 glas med vatten ( för jag vaknade och var über törstig)
ca 09.30 glas med juice (medan mamma o pappa år frukost
ca 10.00 glas med bubbel vatten ( för att svälja ipren)
ca 12.00 glas med vatten (för att svälja två hela vitpepparkorn (mamma sa att det skulle hjälpa motillamående, och det gjorde det))
ca 13.00 lite fil o cornflakes
ca 20.00 två fullkorns mackor med keso och paprika + halv mugg te
Vad jag hatar att inte äta, känner mig äcklig på nått sett jag måste äta för o överleva! okej, det måste alla men i alla fall.
Och sen i kväll måste jag skriva klart engelska uppgiften som ska in senast 23,59 i dag.. Den handlar om att skriva en egen A modest proposal. Tycker att uppgiften är ganska knepig :S
Nej nu ska jag försöka skriva klart, och jag hoppas jag orkar gå till skolan i morgon!

RSS 2.0