Onsdag

Hej o hopp, Nu sitter jag och Tina och lyssnar på denna. Inte direkt våran stil men det är skön gunglåt såhär på morgonen som en uppladdning för Fysiken om 20 min ;)
Idag slutar jag 12,05 och vi ska äta lunch med våran "gamla" rektor Sara idag! Det ska bli jättekul :D

Glad

Skolan är i full gång och jag gillar stället mer och mer, detta kommer bli två toppen år tror jag! :D De lärarna jag haft än så länge verkar super, så jag är glad. :) Idag hämtade vi även min nya data! :D
Så allt är super, har inget mer att säga!

Nytt i Garderoben

Igår var jag på stan, Köpte Tröja, Halsduk och skor.. Hittade bara skorna på internet så det är dom ändå jag lägger upp här :)

Boots från Skopunkten.com
Sedan beställde jag lite nytt idag:

Ellos
La Redoute

Tidig kväll

Blev stan idag men Tina, Bilder kommer imorgon på det jag köpte för nu ska jag försöka vända tillbaka på dygnet och lägga mig :) Godnatt

Veckan som varit

Hello, I veckan har jag varit i Stockholm ( tis kväll-fre lunch) det var super bra dagar!! Blev blandannat Grönan, men det blev varken Insane, Frittfall eller Extreme, men det får jag och Tina ta någonannan dag, eller hur? ;)

Igår när jag kom hem var det bara att packa upp och packa igen för att åka till Alunda för att träffa Tina, Linnea, Jasmine och Sara där vi hyrt en lokal. Vi grillade, lekte massa lekar, spela in en skräckfilm och lite så :)

Hemma själv i helgen så om några timmar ska jag hem från tvillingarna för att åka till Penny och rida henne sen blir det en lung kvöl, kommer nog somna tidigt, har några timmar att ta igen från i veckan :P


Inte alls härligt... s...

Inte alls härligt... sitter i stan och väntar på att bussen ska komma som den gör kl 8 har suttit här i 20min och jag har märkt vem som har lika dan mobil som mig så nu vet jag inte om jag till ha den här mer! Usch usch usch det är inte okej någon stans! Men iallafall, jag o anna har vart på ett core bosu pass, det var helt okej trodde det skulle vara mycket jobbigare men det blir nog nått mer sånt pass i höst:)


Schema + Träningsprat

Hittat mitt schema till nästa läsår, helt okej men finns ju alltid nått som kan vara bättre :)
Länk om du vill se
Idag var jag hos Penny som har flyttat till ett annat stall i några veckor och det gick bra, har ju inte ridit på över 2 veckor så har väl träningsvärk i benen i morgon ;)
I morgon ska jag och Anna gymma och sen blir det hem och sedan till ett annat stall där en annan Anna har sina Araber som jag ska rida i morgon med, det är två ung hästar och ena är hingst så  får se hur det slutar.
På Torsdag åker jag till Penny och på kvällen blir det ett Core Bosu pass tillsammans med "gym"Anna :)
Och på Fredag ska jag rida med "arab"Anna igen, och så på Lördag rida hem Penny med Lovisa och Monson, så blir mycket rida i veckan men det gillas (y)
Update: vet inte om länken funkar, om inte får du väl fråga om du är jätte intresserad, haha

Själv igen

Nu är jag själv igen, Emil åkte hem idag. Jag är trött efter en trång natt eftersom jag och Tina delade på en säng som är 80 cm bredd om inte mindre kanske 70. haha
Idag var jag och Anna iväg till gymmet, har inte varit där på 3 veckor så det var skönt :)
på onsdag blir det gym igen och på torsdag ska vi försöka orka med ett core bosu pass! haha får se hur det går...

RSS 2.0