Min midsommar

Fredag
Hände inget specciellt förutom att kazpher gjorde ngt i trädgården så han släpade bara hans högra bakbek efter sig :O Men efter ngr timmar kunde han gå någelunda på benet.

Åkte till Halle på kvällen.


Lördag
Åkte hem vid 14, så va hemma typ 15.30. Kazpher hade blivit dåligare än vad han var när det precis hände :o Han släpade båda benen när han försökte gå, så han låg bara hela tiden, och ni som träffat honom är inte det hans stil direkt :o

Vid 20 bästemde vi att vi skulle åka till Ultuna för att kolla vad det var med honom. Vätrinären trodde det antingen var Diskbråck eller en propp i ryggraden. Men de hade inte möljighet att röntga så vi blev hänvisade till strömsholm (:o:o:o:o:o:o) det ligger EFTER Västerås :o så vid 22 började jag, pappa, Kazpher våran nattliga färd. Var framme typ halv 12, De kolllade igenom honom o sånt, men de tke inte att de behövde röntga på natten. Han blev inskriven och de skulle höra av sig på söndagen hur han mådde mm. så vid 01 började vi rulla hem igen. Var hemma typ halv 03.

Söndag
Vaknade 13 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Gick ner och fråga om dom hade ringt, o det hade dom, o dom sa att de inte hade undersökt och röntgat ännu eftersom de tyckte han blivit bättre. Men de skulle ringa om de började undersöka/operera. Men de gjorde dom ringde inte något mer, Känns skönt men endå inte för ja ver ju inte hur min liiilli mår :/

Måndag
Gick upp halv 7, stack till stallet vid 8, kom hem halv 11. Jag och camilla ska på stan snart, men hon svarar inte på sms så sover hon :o det får hon ju inte göra eftersom vi ska a bussen som går om en dryg timme :o CAMILLA!!! VAKNA NU!!!


Johanna

Kommentarer
Postat av: Emil

Haha men om ni inte svarar på sms varför ringer ni inte till varrandra för då? ;D Hoppas att kazpher blir bättre!

2009-06-22 @ 19:25:24
URL: http://hjeltes.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hur mår kazpher nu? :o

2009-06-24 @ 15:23:41
URL: http://camiiillahs.blogg.se/



Vad heter du?
Kom ihåg till nästa gång? Kryssa i rutan :)

Din mail så jag kan svara sig om du inte har egen URL

Din egna hemsida/blogg:

Vad ville du?

Trackback
RSS 2.0